Om bilforsikring test

Bilforsikringtest skal hjelpe deg å finne en god bilforsikring og her vil du finne mye god informasjon for å finne den riktige forsikringen til deg. Når man er på leting etter forsikring til bilen søker mange etter hvilken som er best i test og hva det vil koste. Dette varierer fra person til person og ut ifra hvilken bil man har. Derfor har vi en tjeneste på nettsiden som gjør at du kan innhente tilbud på bilforsikring fra flere selskaper. Dette sikrer at du finner beste avtale for deg og til den beste prisen.

Hvem er vi?

Vi ønsker å hjelpe privatpersoner til å gjøre gode valg for sin privatøkonomi og velge riktige forsikringsavtaler. Videre vet vi at forsikringer er et bredt tema og at det ikke alltid er like lett å få fingeren ut når man skal velge forsikring. Derfor har vi laget en tjeneste som gjør prosessen enklere og rask.

Hvorfor velge oss?

Gjennom vår tjeneste sparer du mye tid ettersom du her bare fyller ut ett skjema og deretter vil bli kontaktet av flere forsikringsselskaper innen kort tid. Når du har mottatt tilbudene kan du sammenligne og velge det beste tilbudet på både pris og vilkår.

Hvordan fungerer det?

Tjenesten fungerer ved at du fyller ut skjemaet og velger hvilke forsikringsselskap du ønsker å motta et tilbud fra. I løpet av tre virkedager vil du motta en rekke pristilbud og kan så sammenligne de ulike avtalene og prisene. Her bør du lese i avtalevilkårene for å finne den forsikringen som dekker det du ønsker og har behov for, og deretter velge det forsikringsselskapet som tilbyr beste avtalevilkår for deg og til den laveste prisen.

Finn pris på bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Hvilke forsikringer bør du ha?

Noen forsikringer er viktigere enn andre. Enkelte forsikringer er noe alle bør ha, mens andre kommer an på hvilke eiendeler man har. De beste forsikringsavtalene For å finne de beste forsikringsavtalene kan det være lurt å sjekke om fagforeningen din har...

les mer

Vilkår i reiseforsikringen

Konsekvensene er store om du ikke har en god reiseforsikring og noe skjer mens du er på ferie.  Dette er vilkårene du bør se nøye på når du velger forsikring. Pris Jo høyere egenandel du setter, jo lavere blir forsikringspremien, men det anbefales å ha lav...

les mer