Kontakt oss

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på er det bare å ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet. Vi prøver å svare deg så godt som mulig, men om spørsmålet handlet om selve forsikringen bør du heller rette deg til et forsikringsselskap. Dette er fordi de kan svare bedre på spørsmål angående forsikringer som ofte er basert på individuelle forskjeller som egenandeler, bonusordninger og mer.

Kontakt

6 + 10 =

Faq

Hva dekker en bilforsikring?
Hvor mye som dekkes i bilforsikringen vil være avhengig av hvilken dekningsgrad man ønsker og velger. Her kan man velge mellom ansvarsforsikring, delkasko, fullkasko eller ulike superforsikringer. Sistnevnte er det ikke alle forsikringsselskaper som tilbyr og ikke nødvendig for de fleste. Du bør finne ut hva som er viktig for deg og hvor mye du ønsker at skal dekkes. Husk at dersom du har et høyt billån vil det ofte lønne seg å velge en fullkaskoforsikring.
Hva koster forsikring på bil?
Prisen på bilforsikring vil være avhengig av hvilken dekningsgrad du ønsker og varierer fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Ved å innhente tilbud fra flere selskap vil du sikre at du finner den beste avtalen for deg og til den laveste prisen. Dette kan du raskt og enkelt gjøre hos oss ved å fylle ut skjemaet. Husk at å lese avtalevilkårene er viktig for at du skal finne den avtalen som dekker det du er ute etter.  Til slutt er det bare å velge den beste avtalen til den laveste prisen.

Finn pris på bilforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!